En la pell de l'altre (Clàssica) (Catalan Edition) por Maria Barbal

Titulo del libro: En la pell de l'altre (Clàssica) (Catalan Edition)

Autor: Maria Barbal

Número de páginas: 350 páginas

Fecha de lanzamiento: September 2, 2014

Editor: Columna CAT

Obtenga el libro de En la pell de l'altre (Clàssica) (Catalan Edition) de Maria Barbal en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

En la pell de l'altre (Clàssica) (Catalan Edition) por Maria Barbal

Maria Barbal con En la pell de l'altre (Clàssica) (Catalan Edition)

Dues nenes, la Ramona i la Mireia, de famílies ben diferents, coincideixen als anys seixanta a la mateixa escola al barri del Poblenou de Barcelona; quan se separen per continuar estudiant, l’una a la Universitat, l’altra en una acadèmia del barri, no esperen que els seus camins tornin a trobar-se.
Els altres personatges —el Rossend, l’Anna, el Tomàs, el Manuel, el Joan, la Lolín, la Isolda— dibuixen amb elles un entramat de relacions, vinculades al context social i polític dels anys vuitanta i noranta fins a l’assassinat de la periodista Anna Politkóvskaia a Moscou el 2006.«Després d’aquell viatge, la memòria tenia un sentit més precís per a la Ramona. Seria un gran honor treballar cada dia, com se li havia proposat, a l’associació Memòria i Llibertat; ella lluitaria
amb les dents, si calia, per portar-los tot el reconeixement possible. Encara que allò que l’hauria omplert del tot hauria estat ser-ne membre de ple dret, però tan sols en podien ser sòcies les víctimes o els seus familiars directes. I allò hauria estat com ser igual d’afortunada que la Mireia».